Benvinguts a la web de l'AMPA

dijous, 23 de juny del 2011

Reutilització dels llibres de text de 3r a 6è

Des de l'AMPA donem les gràcies a totes les famílies que han col.laborat en el projecte de reutilització de llibres de text, especialment a totes les famílies de 6è que han fet la seva donació sense esperar res a canvi.  

Moltes gràcies!!

Els lots ja estan preparats per ésser recollits la setmana vinent.


Els lots han quedat de la següent manera:

Nens que faran el curs vinent:
3r - S'han recollit 24 lots complerts, podrem respondre a tota la demanda sencera.
4art - S'han recollit 34 lots complerts, podrem respondre a tota la demanda sencera.
5è - S'han recollit 35 lots amb 3 llibres i 3 lots amb 2 llibres. Recordem que el llibre d'anglès es canvia. Aquest curs té el problema de que són 3 classes, i reben els llibres de 2 classes (a on la participació ha sigut baixa aquest any).
- S'han recollit 25 lots amb 3 llibres. Recordem que el llibre d'anglès es canvia.

També volem recalcar que hi ha hagut molt intercanvi de llibres entre familiars, i aquests lots no consten en aquestes xifres.



De cara als propers anys, i per tal de continuar realitzant aquest projecte que tant bé va a les famílies, hem de procurar que els nens tractin el llibres amb respecte durant tot l'any, evitant sobretot escriure-hi amb bolígraf. Tot i que estem molt i molt contents de l'estat de gairebé tots el llibres, volem compartir amb vosaltres les següents fotos perquè veieu l'estat d'alguns, que evidentment es treuen de circulació i no es poden donar.



Recordem el període per recollir els lots de llibres: des del 28/06/2011 fins al 30/06/2011 a la sala de l’AMPA. Matins de 10:00h a 12:00h i tardes de 17:00h a 19:00h.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada