Benvinguts a la web de l'AMPA

dimarts, 20 de setembre del 2011

Activitat pedagògica en el Dia Europeu de les Llengües

Des de la FAPAC fan aquest comunicat per a totes les AMPES...


Us animem a les AMPA a compartir la paraula en català que més us estimeu a la nostra web i al nostre Facebook . Celebrem la importància de la llengua!

Amb motiu del Dia Europeu de les Llengües, el proper 26 de setembre, la FaPaC, membre de la coordinadora Somescola.cat, hem preparat una activitat pedagògica en la qual us animem a participar a totes les AMPA del territori. 

Volem que vosaltres, les AMPA, escolliu la paraula en català que més us estimeu per tal de compartir-la amb tots nosaltres a través de la nostra web i de la nostra pàgina de Facebook. Només heu d'escriure el vostre comentari a la notícia que publicarem en aquests dos espais. 

Amb cadascuna de les vostres paraules volem difondre la veu de les AMPA per continuar defensant el model d'escola en català. 

Paral·lelament, els alumnes de les escoles catalanes també estan cridats a realitzar aquesta acció per entendre la importància de la llengua per un país com a element de cohesió social. 

Celebrem aquest gran dia perquè l'aprenentatge de les llengües i la comprensió intercultural són unes de les millors eines per lluitar contra la intolerància i fomentar el respecte i la cohesió.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada