Benvinguts a la web de l'AMPA

dimecres, 18 de gener del 2012

5es Colònies Familiars




Estimades famílies,

Us comuniquem que des de l'AMPA estem organitzant una sortida de    CAP DE SETMANA EN FAMILIA, per a tothom, pares i fills, a la casa de colònies, "LA GARBINADA", a  Torroella de Montgrí. El cap de setmana que anirem seràn els dies 2-3 de JUNY.


Els preus de les colònies son:                                                                                                                            sense dinar dissabte

* ADULTS:                       55.00€          45.00€
* NEN DE 3-14 ANYS:        27.50€          22.50€
* NENS DE 0-2 ANYS:        GRATUÏT       GRATUÏT

Aquest preus inclouen:

  • Pensió completa des del dinar de dissabte a dinar de   diumenge.
  • Activitats amb monitors, per a tothom. dissabte tarda, dissabte  nit i diumenge matí.
  • I.V.A. inclós.

Si esteu interessats en acompanyar-nos, heu d'omplir la butlleta amb les vostres dades i ficar-ho a la bústia blanca de l'AMPA, que està a l’entrada principal de l'escola, abans del proper dimarts 31 de gener


Respondrem tots els teus dubtes personalment, o també si deixeu un comentari al blog, o un mail a ampajoan23@hotmail.com.

APUNTA'T 
ENS HO PASSAREM MOLT BE !!!

2 comentaris:

  1. yo volia saber si amb aquest preu tambe hi haura un trasport per poder anar-hi o cadascu aura danar pel seu compte? s'hagrairia resposta. Gracies i felicitats per fer posible que les families puguem fer coses tots arreplegats.gracies de veritat.

    ResponElimina
  2. Hola, en aquest preu no entra el transport, les famílies van amb el seu cotxe particular. El que fem normalment és que quedem a la porta de l’escola el dia que marxem i sortim tots junts, hi ha la possibilitat de que si no teniu cotxe us repartiu entre els altres. A mitjans de febrer es convocarà una reunió informativa, si tens problemes de transport ho podries plantejar allà. Gràcies pel teu comentari.

    ResponElimina